Wrooom – det var den uge :-)

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Så gik den første uge af året. Den gik stærkt, men der har også været noget at se til hver dag. Det er heller ikke helt slut endnu. Jeg mangler lige et møde med min nye sagsbehandler……det bliver spændende at se, hvad hun er for en.

Igår sendte jeg Aften Kaffemik. Det var rigtig hyggeligt, og der kom rigtig mange forbi og kiggede med. Der er mange nye med på min side i tiden – og det er sååå dejligt. Jeg prøver at lave en kort præsentation af mig selv, når jeg starter min udsendelse. Det er super dejligt du kommer og kigger med, og jeg er rigtig glad for at der kommer flere og flere seere/lyttere, og du må gerne dele mine udsendelser. Det er mit håb, og mit ønske, at jeg kan blive ved med at dele glæden ved musikken, med dem som lytter til det jeg laver.

Link til Kaffemik, 060122

Jeg spiller Kaffemik på søndag, den 9/1-22, klokken 15.00, og så smutter jeg forbi til en omgang Aften Kaffemik på onsdag den 12/1-22, klokken 19.00. Onsdag er jo ellers den dag jeg øver med VHO, men lige nu er vi lukket ned pga corona – men øves, det skal der jo – og så gør jeg det bare sammen med dig som kigger med 🙂

Ha’ en skønherlig weekend, og så ses vi på skærmen.

Musiske Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show