Uge 3

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Denne uge er, hos os, præget af hjemmeskole og corona. Jeg måtte hente Adrian fra efterskolen i fredags, han var testet positiv for corona på en quicktest…..sidste status fra skolen er at de kun er 26 elever tilbage på skolen, og at en del lærer også er ramt. De tester igen idag, dem som er tilbage på skolen. Adrian har det dog rigtig fint, altså han snotter lidt, men ellers så er der ikke noget at mærke – og indtil til videre (bank under bordret, og 7-9-13) så er ingen af os andre 4 testet positiv. Men vi må jo se hvad der sker. Foreløbig har vi det alle godt, og tager en dag ad gangen 🙂

Igår spillede jeg Kaffemik. Det var igen rigtig hyggeligt, og dem som kom og kiggede var så søde, sendte hjerter, klapsalver og skrev søde ting. Jeg bliver så rørt og taknemmelig. Det er så stort at I har lyst til at lytte til min musik. Tusinde tak 🙂

Jeg har fået kontakt til en pige som hedder Karina (Karina Musik). Hun har ligesom jeg også været ude på “de skrå brædder”, men har af personlige årsager været nødt til at indstille hendes karriere. Men det er bare dejligt at have en at skrive med. En som ved hvad det vil sige, at stoppe med noget man elsker fordi der kommer noget i ens liv, som det er vigtigere man tager hensyn til. Karina spiller onlinemusik, ligesom jeg, hun har over 800 som følger hende i hendes gruppe. Det er bare mega sejt 🙂

I vores skriv igår, så blev jeg mindet om “hvorfor det var jeg startede med at sende live”. Altså hvordan jeg startede kun med telefonen og filme ud i haven, og at jeg blot ønskede et sted at spille, at folk gerne måtte lytte, men jeg ikke behøvede at være på :-). Jeg kunne mærke at jeg faktisk savnede det simple, så den næste tid vil jeg prøve at huske på det, og så sætte mig kun med harmonikaen og telefonen 🙂 – unplugged, hedder det vidst 😉 Jeg håber at du fortsat vil have lyst til at følge mine harmonikaer og jeg. Ja, jeg har vidst forsømt min Svedano (den røde harmonika) en del. Altså, jeg har den til salg, men den er stadig hos mig, så mon ikke jeg bare skal huske at spille på den indimellem 😉

Jeg synes tiden går alt for hurtigt, i forhold til det jeg gerne vil nå. Jeg vil så gerne så mange ting med musikken. Fx. laver jeg et “Balfaldera”, fredag den 21/1-22, klokken 19.00. Det er meningen det udelukkende skal være dansemusik. På søndag den 23. januar, klokken 15.00, sender jeg som sædvanligt Kaffemik. Her vil jeg forsøge at mixe med- og uden rytmer, og spille noget musik som er mere “lytte med” musik – og så er der unplugged fra bålhytten/musik før frokost. Det har været på pause den sidste tid. Nok mest fordi der er lige rigelig koldt ude i bålhytten og havestuen 😉 Men jeg savner det. Jeg savner det simple, samtidig med jeg også gerne vil give den max gas og have en fest. Men nu er jeg blevet opmærksom på det, så mon ikke jeg lige så stille får styr på det hele hen over 2022 🙂

Dette var ordene for uge 4. Tak fordi du læste med hertil. Nu må du have en rigtig dejlig uge, og så lyttes vi snart ved igen.

Link til Balfaldera, fredag den 21/1-22, klokken 19.00

Vi ses bag skærmen

Musiske Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show