Uge 4

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Halløjsa – derude bag skærmen

Første “normale” dag siden juleferien 🙂 Adrian er tilbage på efterskolen, Siff og Elliot i skole, Henrik sover, og jeg har haft premiere på udsendelsen “Før Frokost”. Det gik okay, men for pokker jeg var nervøs idag, men sådan er det jo sommetider.

“Før Frokost” er primært en instrumentaludsendelse (dvs. jeg synger ikke), og den er tænkt som at du kan sidde og lytte til musik, mens du spiser lidt mad eller laver andre sysler 🙂 Foreløbig sender jeg “Før Frokost”, om mandagen kl. 11.30.

Før Frokost, Mandag den 24. januar 2022

Igår, søndag d. 23/1-22, sendte jeg Kaffemik. Det var endnu en god oplevelse. Det er skønt at mærke, at der er god tilslutning til at se med, når jeg sender live. Det gør mig glad, stolt og taknemmelig.

Jeg har mødt nogle fantastiske musik-mennesker, som har lyst til at hjælpe mig med noder, tips og tricks, m.m. det er jeg super glad for. Det gør lige at jeg kan give den “en my” mere når jeg sidder bag skærmen. Jeg har også nogle fantastiske publikummer, dig, som gør jeg giver den en ekstra skalle. Du sender klapsalver, roser, hjerter osv. i kommentarfeltet. Det gør mig også glad, stolt og taknemmelig.

Kaffemik, 23/1-22

Hvis alt går efter planen, så skulle jeg få en rimelig rolig uge, hvilket betyder at jeg så kan komme igang med at indspille nye backing track. Det bliver spændende, om der kan snige sig en ny med på søndag 🙂

Jeg sender Kaffemik, søndag den 30/1-22, klokken 15.00 på YouTube Kanalen, AnjaAnemone. Jeg rykker lige så stille mine live sendinger væk fra Facebook. Kvaliteten er ikke okay. Jeg håber du finder vej til min YouTube kanal, og abonnere på denne, og lytter med når jeg spiller. Du er i hvertfald meget velkommen. Både når jeg er live, og hvis du bare har lyst til at høre lidt musik. Der ligger efterhånden lidt forskelligt at vælge imellem 🙂

Tak fordi du læste med, og rigtig god dag til dig.

Musiske Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show