Uge 5

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Halløjsa – derude bag skærmen

Så er årets 5. uge igang, og jeg har allerede haft gang i en del musik. Mandag er nemlig blevet dagen for “Før frokost – med et twist”. Den oprindelig plan med “Før Frokost”, var kun at spille instrumentalmusik, meeeen det er jo også meget hyggeligt at slutte af med en sang, så nu bliver det lidt instrumentalmusik, og så nogle numre med sang. Du kan lytte til denne mandags udsendelse, ved at følge linket herunder.

Før Frokost – med et twist

Jeg har længe haft lyst til at lave et nummer med både 1. og 2. stemme på, men har ikke helt vidst, hvordan jeg skulle gøre. Det har jeg fået lidt hjælp til, så nu fik jeg lavet en udgave af “Nu er jord og himmel stille”.

Nu er jord og himmel stille

Jeg er blevet rigtig glad for resultatet, og glæder mig til at prøve igen en anden gang.

De sidste par gange, jeg har sendt live, har jeg kun gjort det på YouTube. Det bliver sådan det kommer til at foregå den næste tid. Forbindelsen på Facebook er simpelthen for ustabil. Der er godt nok et par tricks med at spole nogle sekunder baglæns (for den som ser/lytter med), men det synes jeg ikke om. Er jeg live, så er jeg live. Jeg kan naturligvis ikke udelukke at YouTube en dag skulle få problemer med streamingen, men lige nu, der virker det meget stabilt.

Jeg ved godt der kan være noget i forhold til det sociale som foregår på Facebook, og at man skal logge ind på YouTube hvis man vil skrive i chatten, men jeg tænker også, at det er lidt med at vænne sig til en anden platform ;-), så jeg håber, at dig som lytter med, vil vægte kvalitet i lyden, og følge med over og se med på min YouTube kanal, AnjaAnemone.

Jeg kan ikke opfordre dig nok til at abonnere på min YouTube kanal, så får du nemlig besked når jeg lægger nye numre op, og når jeg sender live. Jeg skriver naturligvis stadig på min Facebookside, og i min gruppe, når jeg går live, sådan du kan se at jeg spiller. Men tag og tryk på abonner knappen (det er ganske GRATIS) – og kom med på YouTube kanalen, AnjaAnemone.

Det var alt for nu. Hold dig munter til vi ses igen – måske på søndag, den 6/2-22, klokken 15.00 til Kaffemik 🙂

Musiske Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show