Uge 6

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Halløjsa – derude bag skærmen

Det er så dejligt at starte dagen med en sang, så det får du lige her

Hilsen til forårssolen

Nummeret er Hilsen til forårssolen. Jeg kan godt mærke at det begynder at krible lidt i fingrene for at finde forårsnumrene igen 🙂 Så det kunne jo være jeg lige så stille skulle igang med at øve dem igen 🙂 Forhåbentlig er foråret lige rundt om hjørnet 🙂

Til Kaffemik, søndag den 6/2-22, var der på et tidspunkt 15 som kiggede med på min YouTube kanal. Du kan tro jeg er stolt. Tænk at jeg er startet på 0 seere, og nu er I nogen som fast kommer, hver søndag, og lytter til det musik jeg spiller. Jeg er meget stolt, glad og taknemmelig for ALLE som lytter med, uanset om de logger ind i chatten eller bare kigger med 🙂

TAK til dig som følger mig, for din opbakning, delinger, likes, hjerter, klapsalver osv. i chatten – det er jeg MEGET GLAD for. Du må endelig huske at dele min YouTube kanal med andre, som du tænker kan have glæde af musikken, og ikke mindst trykke på “abonner” knappen på min kanal. Det er ganske gratis, og så får du besked når jeg spiller, og lægger musik op 🙂

Kaffemik, 060222

Min weekend har været præget af at skulle have tømt lidt ud i mine forældre hus. Min far sov jo pludseligt ind sidste år, lige efter Sankt Hans. Nu har jeg fået en del af de ting, som jeg gerne ville passe på. Det er rart nok. Men det giver noget “5-sporet motorvej” på øverste etage sådan at gå rundt på gården, og rydde ud og rydde op. Hvor underligt det end kan lyde, så er jeg dog taknemmelig for at han ikke skulle igennem et længere forløb, og komme til at ligge, og ikke kunne noget på ubestemt tid.

Min mandag er startet lidt anderledes end ellers. Siff er ikke helt på toppen, så hun må lige have en dag under dynen. Jeg har derfor flyttet mit “Før Frokost”, idag, fra kl. 11.45 til klokken 19.00. Jeg håber du får tid til at komme og se med, trods det ændrede tidspunkt.

I aften starter Badehotellet igen. Vi tyvstartede igår, søndag, og så de første to afsnit. Uh, der er noget at glæde sig til – altså hvis du er fan af serien 🙂

Du må have en rigtig dejlig dag.

Musiske Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show