Uge 7

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Halløjsa – derude bag skærmen

Så er der vinterferie, i hvertfald for nogle børn og voksne. Hos os er ferien delt i år, så Adrian han har ferie nu, mens Henrik, Siff og Elliot først har i næste uge.

Denne uge bliver her nok at se til. Adrian skal nemlig på skitur med efterskolen, så vi skal lige have styr på de sidste forsyninger og tøj 🙂 Det bliver rigtig spændende at se om han kan lide sne og ski 🙂 Sneen ved jeg han godt kan lide – skiene er jeg lidt usikker på, men uanset hvad, så får han sikkert en god oplevelse. Det var også derfor jeg flyttede mit “Før Frokost” igår (14. feb. 2022). Det var fordi Adrian og jeg var ude at købe forsyninger til ham 🙂 Men så holdt jeg jo bare mit live om aftenen i stedet, og da det nu var Valentinsdag, så kunne jeg jo spille en masse kærlighedssange – så det gjorde jeg.

Der var rigtig mange som kiggede med mandag aften 🙂 1000 tak for det. Jeg blev helt overvældet 🙂 Sikke en dejlig oplevelse. Tak for din støtte og opbakning.

Aftensang, 140422

Søndag den 20/2-22, er mit Kaffemik flyttet til klokken 20.00. Det er fordi Siff har fødselsdag. Hun bliver 10 år, og det skal jo fejres.

Ellers står ugen på at få lavet lidt backing track, og få lavet nye videoer, som du kan se på min YouTube kanal.

Du må have en fantastisk uge – og hold dig munter til vi høres ved igen.

Musiske Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show