Uge 8

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Vinterferietid – i hvertfald hos os. Sidste uge var det Adrian der havde ferie. Men det var nu ikke fordi vi lå på den lade side. Adrian bliver 18 år til maj, og eftersom han er infantil autist, så sker der et skifte til psykriatri og handicap, og det kræver en del møder. Pyhew, siger jeg bare. Det er lidt “langhåret” og trækker godt nok tænder ud. Lige nu er jeg ret taknemmelig for at jeg selv afventer en mentor, og ikke skal ud af huset hverdag. Det er der simpelthen ikke nok overskud på mit “menneskebatteri” til at kunne klare. ALT stresser i mit hoved, og min søvn bliver rigtig dårlig. Jeg kan godt undre mig ovre det. “Det” er jo en helt almindelig hverdag for rigtig mange mennesker, og de navigere fint i den, men jeg må bare erkende at det gør jeg ikke. Jeg fungere simpelthen ikke når der bliver for meget, som jeg skal overskue og der er for mange “ubekendte”. Jeg er sikker på vi har dygtige og kompetente folk til at hjælpe os, men derfor er det noget af en mundfuld alligevel 🙂

Nok om det, jeg har heldigvis musikken som jeg kan søge ind i, og det er der tid til i disse dag. Det blev også til at skrive en helt ny sang, “Himmelvæggen” hedder den 🙂 Et fint nummer synes jeg selv, som er blevet taget rigtig god imod på min youtube kanal. Du kan lytte til nummeret herunder.

Himmelvæggen, Tekst/Melodi: AnjaAnemone

I går, 20/2-22, fyldte Siff 10 år. Hendes første runde fødselsdag. Det var stort. Meget uheldigt testede Elliot positiv fredag, så vi måtte aflyse besøg af pigerne fra gruppen, og bedsteforældrene 🙁 Lørdag testede Siff positiv. Begge børn ser nu ud til at komme rimelig nemt igennem, de bærer “kun” præg af feber, lidt hovedpine og snot. Vi voksne har endnu sluppet fri, men nu må vi se hvor længe det varer 😉 Jeg håber at gå fri, for onsdag skal jeg være sammen med Vesthimmerlands Harmonika Orkester. Det er SÅ LÆNGE siden at vi har været samlet. Hvis alt går vel, er planen at vi starter op igen den 2/3-22. Jeg krydser virkelig fingre for det kan lade sig gøre 🙂

Det var vidst kort om hvad der lige rør sig hos mig. Du må have en rigtig dejlig uge, og så ses vi bare på skærmen.

Musiske Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show