Uge 9

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Så skete det endelig – kalenderen ramte den 1. marts, og forårsmånederne begynder. Dem har jeg ventet på længe. Solen, og alt det som begynder at spire og gøre klar til at springe ud 🙂

De sidste 14 dage, har der været mange ting at se til hjemme hos mig. Jeg har haft Adrian hjemme på vinterferie, og der skulle findes en løsning til ham, når efterskoleåret slutter til juni 2022. Kommunen er vi dog langt fra enige med. Jo, altså – vi er enige om hvad der er bedst for Adrian, men kommunen siger at de ikke kan bevillige endnu et efterskoleophold med STU. Noget med en §107 osv. Henrik og jeg har derfor besluttet at vi lever at havregryn det næste års tid, sådan at Adrian kan få endnu et efterskoleår. Det kommer til at være i en udslusningsafdeling, sammen med andre af hans efterskolekammerater, hvor de kan øve sig i forskellige færdigheder, snuse til praktikker og forskellige uddannelse, og til at skulle springe ud i voksenlivet, og evt. ud at bo selv. Vi er dog ikke færdige med kommune snak i denne omgang. Henrik og jeg skal til et et møde, i denne uge, for at snakke om hvad der så skal ske sommeren 2023, om Adrian kan blive bevilliget STU, og vi skal også ud og have set nogle bosteder og noget STU, som fremadrettet kunne være en mulighed for Adrian. Men lige nu, så er det rart at der er rimelig ro på, og at han bliver på Fenskær Efterskole et år mere.

Jeg skal også snakke med min sagsbehandler i denne uge. Jeg håber hun har fundet en mentor, sådan der atter kan komme lidt skred i tingene.

Ugens højdepunkt bliver at harmonikaorkesteret starter op igen. Så skal jeg bare have helt styr på den corona. Jeg synes ikke den har været så slem at have. Selvfølgelig var jeg træt og havde ondt, som almindelig influenza, men det der med at man tror den forsvinder, og så tager den lige en tur mere. Den synes jeg er hårdt.

Og ellers så skal det nydes at vi går lysere tider i møde. Bålhytten er taget i brug de sidste dage. Det er rart at have et sted at sidde og sidde, men jeg samler kræfter til at møde verden igen.

Jeg regner også med at vi snart mødes på skærmen igen. Om ikke andet, så er jeg at finde, søndag den 6/3-22, klokken 15.00. Du skal bare følge linket herunder, så kommer du til min YouTube kanal

https://www.youtube.com/channel/UCsajzkPoGdCctzeBRDAKL4g

Tak for du læste med.

Du ønskes en rigtig dejlig dag – og hold dig munter til vi ses igen.

Musiske Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show