Uge 10

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Halløjsa – derude bag skærmen

Så gik endnu en uge. Jeg skal da lige love for at jeg har nok at se til. I sidste uge skulle jeg både til UU møde, og til møde med min egen sagsbehandler. Begge møder gik nu fint, men så var der lige en masse der skulle samles op på i weekenden, i forbindelse med møderne, og idag afventer jeg en opringning fra UU. Pyh – jeg glæder mig til kl. er 11.55(den 7/3-22), og jeg sætter mig til skærmen og sender en omgang “Før Frokost”, og bare slapper af med musikken 🙂

For nogle kan dette måske lyde som “ikke noget særligt”, men eftersom jeg gennem rigtig mange år, har haft et konstant pres, så fylder sådanne ting som møder rigtig meget af min dagligdag. Der er jo ikke for sjov at jeg har fået et ressourceforløb, men jeg kan godt forstå, hvis man som udefra kommende kigger på mig og tænker – “jamen, hvordan kan hun sidde og spille live, når hun ikke formår at tage ud på arbejdsmarkedet/tage ud af huset?” Jeg har virkelig kæmpet med den del, og jeg kæmper stadig. Hele mit liv har jeg arbejdet. Jeg har plukket jordbær, skovet juletræer, taget tre forskellige uddannelser over en årrække, og alligevel, så ryger jeg ned med stress og depression. Så altså….jeg synes jeg har gjort mit for at tilpasse mig, og finde min vej. Men jeg kan roligt sige at det er noget af en rejse at være på. Det er til tider meget frustrerende ikke “bare” at kunne gøre som andre, og stå på sidelinjen og kigge på. Men sådan er min dagligdag – og det skal jeg finde en løsning på, for sådan bliver det resten af livet. Det betyder jo ikke, at jeg ikke også oplever gode ting, jeg tager bare oplevelserne i et andet tempo end andre måske ville gøre.

I musikken, der oplever jeg et “helle” og et frirum. Så kan det godt være du sidder og lytter med, men hos mig, der er jeg i min egen bobbel, og nyder det i fulde drag.

Jeg har hver søndag, de seneste uger, lagt en sang op på min YouTube kanal. Denne søndag var heller ingen undtagelse. Nummeret hedder Fidlivov, og handler om det at have en lille hund, og hvordan man nemt kommer i kontakt med en masse mennesker, når man har sådan en lidt særlig hund (i dette tilfælde et gadekryds). Med Fidlivov vil jeg ønske dig en rigtig god uge, og pas godt på dig selv til vi ses igen 🙂 Tak fordi du læste med.

Vi ses på skærmen 🙂

Musiske Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show