Uge 11

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hallooooo – derude bag skærmen…..

Så blev det atter mandag, og en ny uge er startet. Ih, jeg synes altså tiden går hurtigt, men det positive er at nu er der lyst om morgenen når børnene skal til bussen, og om ikke så længe, så regner jeg med vi skal til at cykle til skole 🙂 Der er små 8 km til skolen, men det klarer Siff og Elliot sagtens. De er vant til at cykle 🙂 Jeg er også kommet igang med mine små cykelture igen. Det er en god måde at starte dagen på 🙂

De sidste dage har jeg atter fået lidt gang i min syning. Jeg har fundet noget rigtig sødt påskepynt, som jeg har købt broderifil til, så dem er jeg igang med at lave en god portion af. Det hænder nemlig der er nogle der spørger om de kan købe noget af det som jeg laver 🙂 Jeg har også fået klippet en del til tøj til børnene, sådan jeg kan sætte mig og sy. Så skal jeg “bare lige” finde tiden til det, imellem mine andre gøremål 🙂

Idag har jeg spillet “unplugged før frokost”, endda med den gamle Weltmeister Svedano harmonika. Det var sjovt. Der var ikke så mange at lytte med, men jeg kan se at der bliver kigget på udsendelserne bagefter. Det er dejligt at der er nogle som har lyst til at lytte til det som jeg laver. Hvis du gerne vil høre “unplugged før frokost”, så følg linket herunder.

Unplugged Før Frokost, 140322

På min fb-side har jeg “slået et slag” for min YouTube kanal. YouTube er nu engang bedre til at sende live end fb er. Jeg håber at I som publikum med tiden vil abonnere/følge min YouTube kanal, og komme og lytte med når jeg er live derpå. YouTube kan det samme som facebook, og andre sociale medier. Man kan chatte, like, dele, få påmindelser osv. Har du lyst til at se, hvad der sker på min YouTube kanal, så kig med på torsdag, den 17/3-22, klokken 11. Der sender jeg “Før Frokost” 🙂

Før Frokost, 17/3-22

Foråret nærmer sig langsomt

Nu må du endelig nyde at der er sol og forår på vej – og husk at du kan tage musikken med udenfor, eller i ørerne, hvis ikke du lige synes du vil sidde inde når fx jeg sender Kaffemik om søndagen 🙂 Der er det nu smart med teknologien. Du kan tage den med dig der, hvor du skal hen. Sidste år kom jeg bla. med på ferie til Italien. Det er da mega sejt. Så tag mig endelig med på tur, og tag evt. et billeder der hvor du sidder og lytter til mit musik.

Slut for nu – hold dig munter til vi ses igen.

Musiske Hilsner

Anemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show