Uge 12

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Halløjsa – derude bag skræmen

Så er her lidt opdatering fra mig. Jeg havde besøg af min Onkel Jonny igår (ja, jeg skal jo godt nok dele ham med en fætter, nogle kusiner og en søster, men igår var han kun MIN Onkel Jonny 😉 ).
Det var rigtig hyggeligt, vi fik vendt verdens situationen og bare nydt hinandens selskab. Det er rart at få besøg, og man så bare kan være 🙂

Søndagens sang var nummeret “Foråret kommer”. Du kan lytte til den ved at trykke på linket herunder.

Foråret kommer, Sang12, Tekst og melodi: Eva og Torben Pedersen
Kaffemik, 200322

Kaffemik i søndags var en succes. For pokker hvor er jeg privilegeret og heldig at have så mange søde følgere, som kommer og lytter med på et live. Jeg er virkelig taknemmelig. TAK skal I have, fordi I bakker op om min musik.

Idag er der sydag. Jeg skal have styr på lidt fødselsdagsgaver. Elliot bliver nemlig 7 år på lørdag 🙂 Det glæder vi os til – og Elliot glæder sig til at blive fejret.

Før Frokost, 240322, kl. 11.55

Torsdag, den 24/3-22, kl. 11.55, sender jeg en omgang “Før Frokost”. Du kan allerede nu “stille dig i kø”, ved at trykke på “indstil påmindelse”. Like, del og abonner rigtig gerne på min YouTube kanal 🙂

Jeg vil rigtig gerne slå et slag for min YouTube kanal. Her er masser af musik, plads til rigtig mange seere/lyttere/abonnenter, stereolyd, og også mulighed for at chatte, like og dele. Ligesom på andre sociale medier.
Her kan du trykke indstil påmindelse, like og dele – og hvis du gerne vil chatte under livet, så tryk på “livechat”. Hvis du får besked på at logge ind, så brug din googlekonto 👍 men vil du bare lytte til musikken, så kan du bare gøre det.

Det var denne uges ugehilsen fra mig.

Hold dig munter til vi ses igen.

Musiske Hilsner
Anemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show