Uge 13

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej – derude bag skærmen

Så er det blevet forår, med solskin og varme. Der var faktisk så varmt den 26. marts at vi sad på terrassen, og fejrede Elliots fødselsdag 🙂 Det var rigtig hyggeligt, og han havde en rigtig god fødselsdag.
Ugens start, hos mig, bærer præg af, at vi har haft en del at se til henover weekenden. Jeg er træt, og det er svært at få dagene til at hænge sammen. At der er skiftet til sommertid gør det ikke bedre. Sådan nogle skift er jeg bare ikke god til, men så kan jeg jo trøste mig med, at det forhåbentlig er sidste gang uret skal stilles frem 😉

Jeg er gået igang med planlægning af en Havekoncert. Jeg har holdt en for 2 år siden, og det var rigtig hyggeligt. Så bagte børnene og jeg muffins, som de solgte, og derved tjente til at deres far kunne bygge dem et nyt gyngestativ 🙂
Det kom sig sådan set af at mine forældre holdt Ladekoncerter (fordi det blev holdt i deres lade).
Konceptet er at man invitere folk ind i ens hjem, og spiller musik for dem. Hos mine forældre skulle man selv tage kaffe og brød med :-), men jeg har valgt at man bare selv tager kaffen med, så bager børnene muffins man kan købe 🙂
Jeg har valgt at kalde mine lukkede koncerter for Havekoncert, da det er planen de inviterede gæster kan sidde på tearessen, og jeg så spiller for dem 🙂
Jeg invitere heller ikke ret mange, for det skulle helst være sådan at, hvis vejret ikke er så man kan sidde ude, så kan vi rykke ind i stuen 🙂
Den første dato og de første gæster, er reservert/varskoet og datoen sat i kalenderen. Jeg håber det bliver en succes, sådan der kan blive et par havekoncerter hen over sommeren, og sådan publikum kan deles om at komme og lytte til musik 🙂
Jeg gør det fordi jeg kan lide det, og gerne vil dele glæden ved musikken.

Jeg har den seneste tid “opgraderet” lidt på musikken, med tider jeg spiller på.
I øjeblikket sender jeg Kaffemik, om søndagen, kl. 15.00, og Før Frokost, om mandagen og torsdagen, kl. 11.55. Man kan lytte med på min YouTube kanal, AnjaAnemone, på min Facebookside, AnjaAnemone – Blandet musik på harmonika, og på twitch.tv/anjaanemone.
Jeg er godt klar over at Før Frokost kan være noget jeg er nødt til at stoppe med igen, når jeg engang skal i praktik, men lige nu, så er det på den her måde jeg har et arbejde og en arbejdsidentitet, hvilket jeg synes er ret vigtigt at have. Jeg har i hvert fald erfaret erfaret at det ikke er rart, når man ikke hører til nogle steder.

Link til mandagens Før Frokost er lige her

Før Frokost, 280322

Og ugens sang, skal du da heller ikke snydes for.

Ugens sang, En dejlig dag

Nu kalder en tur i haven. De to første højbede har jeg fået luget, men jeg mangler lige det sidste. Jeg håber varmen og solen fortsætter, for så varer det ikke længe før jeg kan sende “Unplugged fra Bålhytten” 🙂 Jeg kan desværre kun sende på min Facebookside, AnjaAnemone – Blandet musik på harmonika, da YouTube ikke har lukket op for, at jeg kan sende fra mobilen. Det er vidst noget med antal af abonnenter. Jeg håber jeg en dag opnår så mange abonnenter, på min YouTube kanal, at det er en mulighed at sende live fra min mobil, men indtil da, så kan jeg sende live fra min Facebookside, og min Instagramkonto (agoeverlive)

Hold dig munter til vi ses på skærmen.

Musiske Hilsner
AnjaAnemonemagbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show