Uge 15

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Så pustes der ud efter de sidste dage. Her har været legeaftaler, og jeg har været til møde med min sagsbehandler. Mødet gik fint, men nu er jeg træt efter at have været ude i verden. Så jeg har slået mig ned ved bålet, og børnene og jeg har fået choko-vafler med skumfidus. Det var Siff der fandt på det. Hun finder tit på nye retter. Denne ret, var dog en af de bedre 😉

Jeg er startet med at spille aftensang om mandagen. Det gør jeg fordi jeg har mange genre inden for musikken. Så for det hele ikke skal blive en gang “misk-mask”, så har jeg forsøgt at dele det lidt op, sådan her:
– mandage er der aftensang, klokken 20.00
– torsdage er der før frokost, klokken 11.55
– søndage er der kaffemik, klokken 15.00
Det kan dog være jeg er nødt til at rykke lidt rundt når jeg starter i praktik, men foreløbig, så er det sådan her jeg ønsker at sende/dele min musik.
Husk endelig at invitere dine venner med over at høre musik. Der er masser af plads på skærmen 😉

Fik du ikke lyttet til kaffemik, aftensang, før frokost eller ugen sang, så følg linket herunder, og lyt til det på min YouTube kanal, AnjaAnemone. https://www.youtube.com/channel/UCsajzkPoGdCctzeBRDAKL4g

Det var alt for denne omgang.
Du og din familie ønskes en rigtig dejlig påske.


Hold dig munter til vi ses på skærmen.


Musiske Hilsner
AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show