Uge 16

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej – derude bag skærmen

Jeg håber at du har haft nogle dejlige påskedage. Jeg har hygget mig med familien, sovet længe, haft bål og spillet musik. Idag nyder jeg, at vi igen er tilbage til hverdagen. Børnene er i skole, og Henrik sover (han arbejder om natten). Lige nu er her kun fuglene der kvidre, og bålet der knitre.

Jeg har været lidt rundt i haven, så du får lige en “forårs-tour”, med hvad der rør sig i haven hos mig.

Som du kan se, er der godt gang i den med de forskellige planter. Anemonerne står så flot, og breder sig for hvert år der går. De har været lidt presset af et par store graner som væltede/blev fældet for et par år siden, men nu kommer de rigtig frem 🙂
Jordbærene har “tag” på. Det kan de godt lide, og de vokser godt.
Rabarberne, som vi hentede hos Rakkeby Planteskole v/Hjørring, sidste år, de har stået under en spand. Det kan de også godt lide, så nu vil jeg prøve at høste de rabarbere der er, og lave en tærte eller noget compot til weekenden 🙂

Ugens sang er Den trætte cowboy. Det er Onkel Bent som har skrevet tekst og melodi, og så har jeg selv lavet backing track dertil.

Den trætte cowboy, tekst/melodi: Bent Thinggaard

De nye spilletider jeg har lavet, ser ud til at fungere fint.
Jeg sender på flg. tidspunkter (ret til ændringer forbeholdes)
Aftensang, mandage kl. 20.00
Før Frokost, torsdage kl. 11.55
Kaffemik, søndage kl. 15.00

Kaffemik og aftensang, sendes både på facebook og på youtube. Før Frokost, sendes i sommerperioden kun på min facebookside. Det er det der med at jeg ikke har nok abonnenter på youtube kanalen, til at kunne streame live derfra på telefonen.
I skrivende stund har youtube kanalen rundet 71 følgere, og facebooksiden 250 følgere 🙂 Jeg er meget stolt, ydmyg og taknemmelig for alle som støtter mig (og Bengts) på vores musikalske rejse 🙂

Det var alt for idag. Du må have en rigtig dejlig uge, og så ses vi bare på torsdag (på skærmen) til en omgang Før Frokost.

Ha´ en dejlig dag.

Musiske Hilsner
Anemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show