Uge 17+18

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Halløjsa – derude bag skærmen

Sidste uge var lidt presset, da jeg skulle ud af huset hver dag. Noget af det var selvvalgt, men derfor er det alligevel sommetider svært for mig at navigere i.
Fredag skulle jeg have været til møde med min sagsbehandler og en mentorkonsulent, men det blev aflyst på vej derhen. Vi var lidt trætte af det. Jeg havde nemlig lokket Henrik med (som ekstra ører), og han havde kun sovet 2 timer. Nå, men mødet er rykket, og min sagsbehandler har lovet der er kaffe på kanden, når han er med næste gang 😉
Jeg er spændt på om det snart lykkes at få en mentor – men det vil tiden jo vise 🙂

Jeg har gjort status over musikken og mine spilletider, og jeg har bestemt at “Før Frokost” bliver til “Efter frokost”. Jeg er i VHO onsdag aften, og kan ikke nå at få nok strøm på mit “menneskebatteri” til torsdag middag, så nu prøver jeg at rykke tiden. Fungere det ikke for mig, så må jeg jo tage den derfra. Det er ellers så hyggeligt med frokostmusikken, så får jeg spillet nogle af de numre, som jeg ellers ikke spiller så meget 🙂

Men nu er det mandag igen. Mandag = “min dag”. Det er min opladningsdag efter weekenden, hvor alt har været ude af de systemer det plejer at være i.
Jeg har det bedst, når bare der er en smule system 🙂
Så børnene blev fulgt til bussen, og jeg tog på opdagelsestur med cyklen.
Det skulle bare have været en tur til Vesterbølle og hjem igen, men så fandt jeg minsandten Lerkenfeldt Ådal stien, og fulgte den hele vejen til Gl. Ullits 🙂
Jeg trak noget af ruten, og da jeg skulle over broen, så måtte jeg også lige bære min cykel 😉 Men det var en rigtig fin tur, og jeg fik noget sol og frisk luft.

Nu er jeg hjemme, og så skal jeg have sat sangene fra Kaffemik på plads, og fundet sangene til Aftensang/Balfaldera til i aften 🙂
Du kan lytte med, ved at trykke på dette link 🙂

Aftensang/Balfaldera, mandag den 2/5-22, klokken 20.00

Ugens sang kom ud igår. Det er nummert Aftenstemning ved Mariagerfjord. Jeg er jo vokset op ved fjorden, sådan en 5-7 km fra den, så vi har gået en del aftenture dernede, og stået og fisket ved Høllet, eller slået smut ude på Sildehagen 🙂
Du kan lytte til sangen, ved at følge linket herunder.

Aftenstemning ved Mariager fjord. Tekst og musik: Eva Pedersen, Torben Pedersen

Nu må du have en rigtig dejlig uge, og så ses vi lige pludselig på skærmen.

Solskins hilsner
AnjaAnemone


magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show