Uge 19

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej – derude bag skærmen

Så kom der endelig lidt regn. Det tror jeg, at der er mange, der er glade for 🙂 Jeg har taget låget af mine plantekasse, så kan kartofler, gulerødder og salat, få lidt vand fra oven 🙂 Den første kartoffelplante er kommet op 🙂

Jeg begynder at have ret godt styr på min uge. Det synes jeg i hvertfald selv – der skal bare helst ikke komme noget udefra kommende, som pludselige møder og den slags. Men jeg kan jo ikke stoppe processen i mit ressourceforløb, så nu skal jeg igang med et mentorforløb.
Hvorfor jeg skal have en mentor, har jeg (vi) endnu ikke forstået, men det er et led i min ressourceplan, og så skal jeg nok gøre det. Det kan jo også være at der kommer noget godt ud af det, men lige nu, der synes jeg ikke det er rart.
Efter Henrik og jeg havde været til møde med mentorkonsulenten, så slog jeg ud med nældefeber – endda over hele kroppen (suk), og nej….jeg havde ikke spist eller drukket anderledes end jeg plejede, så jeg må endnu engang konstatere at min krop er på overarbejde/overbelastet, og reagerer promte, når der sker ting jeg ikke lige kan overskue.
Det er hårdt at erkende, men måske er det efterhånden mere hårdt for mine omgivelser at forstå, end det er for mig. Jeg har jo vænnet mig til det over tid. Det hårdeste/sværeste er når jeg skal sige fra, og jeg kan se folk tænker “jamen, hvorfor kunne hun så den anden dag”. Jeg kan kun sige at jeg beklager, og jeg kan ikke forklare. Sådan er det bare blevet.

Nældefeber eller ej – det skal ikke forhindre mig i at gøre ting som er gode for mig, så jeg forsøger, så vidt muligt, at få cyklet en tur hver morgen, og igår var jeg ved “Paradis sporet” ved Gedsted. Det var en rigtig flot tur. Jeg tog lidt billeder som du kan se herunder 🙂

Ugens sang i denne uge er “Landevejens cowboy”.
Melodi/tekst er af Bent Thinggaard, Eva Pedersen og Torben Pedersen.
Jeg har haft gang i keyboardet, og lavet et backingtrack til nummeret 🙂

Søndag har der, som vanlig, været Kaffemik, og igår mandag sendte jeg Aftensang/Balfaldera 🙂 Det var en rigtig hyggelig aften, og en masse søde mennesker kiggede forbi 🙂 Dig der lytter med, skal have en stor tak for du deler musikken, så flere kan få glæde af den.
Du må endelig abonnere på min YouTube kanal – og husk at der er plads til masser af folk derpå…..altså der er bedre plads på YouTube kanalen, AnjaAnemone, end der er hjemme i min havestue 😉 Selvom det da også kunne være hyggeligt med gæster jeg kunne spille for 🙂
Brug dette link til at abonnere på min YouTubekanal, AnjaAnemone
https://www.youtube.com/channel/UCsajzkPoGdCctzeBRDAKL4g

Jeg prøvede at stå op igår, jeg sidder jo normalt ned med harmonikaen, og det gik egentlig meget godt, men sikke jeg svedte (ha ha ha). Det var lige så hårdt som en cykeltur op ad en bakke 😉 Så jeg fik lidt ekstra motion den mandag 😉
Fik du ikke lyttet/set Aftensang/Balfaldera, den 9/5-22, så følg linket herunder.

Ha´ det nu godt, og hold dig munter til vi ses ved igen.
Jeg er klar søndag den 15/5-22, klokken 15.00, men en omgang Kaffemik.

Musiske Hilsner
Anemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show