Uge 20

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Halløjsa – derude bag skærmen

Så er uge 20 i gang – og for første gang i 5 dage har jeg en fridag. Det lyder måske ikke af meget, men for mig, hvor mit menneske batteri hurtigt bliver brugt, så er det rigtig dejligt endelig at have en dag, hvor jeg kan puste ud 🙂
De sidste par dage har jeg spillet både Kaffemik og Aftensang. Begge liveudsendelser gik super godt. Jeg er meget taknemmelig for det søde og skønne publikum jeg har, og de folk som hjælper med at få udbredt og delt min musik 🙂 Tak til dig/jer 🙂

Denne weekend skal jeg holde en lukket havekoncert. Det er jeg meget spændt på. I disse dage, så makker jeg med at få samlet mine forældres anlæg, og se om det vil virke. Min plan er at tage et signal fra “min fars mixer” til min mixer der er koblet til pc, og så streame til dem som ikke er hjemme på terassen hos mig. Nu må jeg se om jeg får det til at virke. Om ikke andet, så kan jeg altid lave en akkustisk havekoncert, og så rode videre med teknikken en anden gang, men mon ikke det hele lykkes. Jeg har jo nogle søde musikvenner, som står klar til at hjælpe med alle mine teknikske spørgsmål 🙂

Når jeg streamer, så har jeg brugt et bestemt program at sende igennem. Jeg har også betalt for det, og de sidste 2 år. Nu synes jeg imidlertid at det bliver for dyrt, i forhold til jeg jo ikke har nogen indtægt ved at sende live – hvilket er fair nok eftersom jeg jo er i ressourceforløb, men jeg har taget en beslutning om kun at streame til YouTube kanalen AnjaAnemone. Det er nu engang det sted jeg har streamet live i længst tid, og stort set aldrig har haft problemer med lyden.
Så følger du med i min musikfærden, så smut på YouTube kanalen, AnjaAnemone, og abonner på denne 🙂
https://www.youtube.com/channel/UCsajzkPoGdCctzeBRDAKL4g

Inden du smutter videre med dagens opgaver, så skal du da også lige have et link til denne uges sang (#sang20) Vi rider mod vest, tekst og melodi af Eva Pedersen og Torben Pedersen

Hold dig munter – til vi ses igen.

Musiske Hilsner
Anemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show