Uge 22

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Halløjsa – derude bag skærmen

Så er det lige før uge 22 “løber ud”. Her er den blevet godt brugt.
Ugen har stået på koloni for børnene. De var sammen med resten af deres friskole ved Philipsborg ved Haderslev. Det havde været en rigtig god uge 🙂 De fik både set Jellingesten, Ribe Domkirke, Højer slusen, Danfoss Universe og Lego House.
Henrik og jeg havde været så heldig at få foræret et gavekort på en overnatning, så vi tog et par dage på Sophiendal Slot ved Ry, mens børnene var afsted. Så vi var på Himmelbjerget, og prøvede for første gang i 5 år at have nogle dage uden børn 🙂 Det var noget anderledes end vi var vant til, men meget hyggeligt.

Jeg har fået lidt gang i symaskinen igen. Jeg faldt over en side på nettet, hvor man kunne købe et mønster med stof. Så det satte jeg mig for at prøve. Jeg har bestilt 2 forskellige buksemønstre, og en skjortebluse. Skjorteblusen har jeg prøvet at sy idag. Den blev okay, i forhold til at sy efter et mønster som jeg ikke kender 🙂 Det er den jeg har på, på billedet herunder 🙂

Foto: Adrian Guldhammer

Jeg har fået lavet mig en ny Facebookside, og en ny YouTube kanal.
Siden og kanalen hænger naturligvis sammen. Jeg har kaldt det, AnjaAnemone – En verden af kreativitet. Meningen er at jeg vil lægge billeder op af de ting jeg syer, og nogle gang prøve at lave en video af syningen.
Du er meget velkommen til at følge med på kanalerne.

Ugens sang, denne uge, var “Det går op og ned”. Det er et nummer som mine forældre har skrevet. Du kan lytte til nummer ved at følge linket herunder.

Til slut er der kun at sige “Hold dig munter til vi ses på skærmen” 🙂
Det kan vi jo så gøre Søndag, den 5/6-22, klokken 15.00, til en omgang Kaffemik, på YouTube kanalen, AnjaAnemone.

Slut her fra – Over and out
Musiske Hilsner
Anemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show