Uge 23

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hejsa – derude bag skærmen

Så gik pinseferien også, og nu er der ikke flere helligdage foreløbig. Næste omgang fridage bliver skolernes sommerferie som hos os rammer den 24/6 🙂 Her bliver ret travlt hos mig de næste uger. Men sådan er det tit op til ferien. Det er som om alle arrangementer “pakker sig sammen”, og skal foregå oveni hinanden 🙁
Idag har jeg haft møde med min mentor, det gik nu meget fint. Vi snakkede om praktik, hvad jeg regnede med jeg kunne osv. Det bliver spændende at se, hvornår jeg skal i praktik, og hvad det hele ender med 🙂
Det blev også lige til en omgang “Før Frokost”. Det er nu meget hyggeligt, og dejligt at slappe af med. Jeg var dog ikke tilfreds med lyden, så udsendelsen er ikke tilgængelig. Det er til gengæld udsendelsen med Aftensang, fra igår (mandag den 6/6-22). Følg linket herunder og lyt.

Nu har jeg gang i symaskinen. Jeg fik en udfordring af en ven, vedrørende et broderi, så nu må jeg se om det kan lade sig gøre 🙂

Torsdag tager jeg turen til Løvel, hvor der er harmonikatræf, og VHO skal spille 🙂 Jeg glæder mig til at møde andre harmonikafolk og få en snak om harmonikaen.

Ugens sang, hedder “Naturens sang”. Det er et nummer mine forældre har skrevet, og det handler om at vi skal huske at passe på den natur vi nu engang har.

Naturens sang

Pas godt på dig selv, og hold dig munter til vi atter ses på skærmen.

Musiske Hilsner
Anemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show