Uge 24

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Halløjsa – derude bag skærmen

En stille sommeregn der trommer på taget af bålhytten, mens bålet knitre og sender sin varme ud i rummet. Det er den bedste morgen jeg kan tænke mig. Børnene er sendt i skole, og jeg kan sætte mig, og bare være for en stund.
I dag er “dagen derpå” efter et vellykket live i går aftes, med flere publikummer end jeg plejer. Det var en rigtig god oplevelse. Jeg er ydmyg, taknemmelig og glad for at der er så mange der har lyst til at følge Bengts og min musiske rejse – og hvilken rejse….jeg startede med en mobiltelefon, som filmede ud i haven og så sad jeg og spillede. Senere begyndte jeg at synge lidt, stadig filmende ud i haven (he he), og lige så stille så er det set-up jeg har nu, sneget sig ind på mig. Jeg har mødt en masse nye folk, via skærmen, og nogle har jeg også mødt i virkeligheden. Det er meget givende, og jeg er glad for at kunne viderebringe glæden ved musikken.

Jeg har, i de 2 år jeg har streamet live, skiftet lidt mellem Facebook og Youtube. Begge kanaler har deres fordele og ulemper. Idet jeg gerne vil spille for “det brede publikum”, altså sådan at så mange som mulig får mulighed for at lytte med, så sender jeg nu både på Facebook og på YouTube. Det program jeg streamer igennem, der er en app til chat, og chatten er bare en stor del af et live det må jeg erkende.
Den chat-app jeg har, kører chatten fra YouTube og Facebook sammen – men det er kun mig der kan se den. Skal seere fra begge kanaler kunne se chatten, så skal den på skærmen. Det har jeg også prøvet, og det fungere også, men nu bruger jeg skærmen til omkvæd så man kan synge med 🙂 Så…det jeg vil frem til, er at jeg de næste par gange vil prøve at gøre som en af mine musikkollegaer, hvor man kun kan skrive i chatten på Facebook. Det er nu engang her det største antal seere er, og der bliver skrevet og snakket mest.
Så næste gang jeg sender Kaffemik, vil det ikke være muligt at skrive i chatten på YouTube. Det som folk gør, når de følger min musikkollega, det er at lytte til lyden på YouTube, og så skrue ned for Facebook, og blot bruge chatten der 🙂
Jeg håber at du vil tage godt imod tiltaget.

Fik du ikke hørt Aftensang, mandag den 13/6-22, så får du da lige et link til udsendelsen herunder.

Ugens sang, uge 24, hedder “Sheriffen i Blackberry”.
Den har tekst og melodi af Bent Thinggaard, og handler om denne fantastiske cowboy, som har helt styr på hans lille by i vesten, men han er heller spor i tvivl om hvem han er, og det hele sikkert er hans egen fortjeneste 😉
Jeg er rigtig stolt af denne udgave, og har arbejdet med at mixe to rytmer sammen i Audacity (redigeringsprogram til musik m.m.). En meget spændende proces.

Langt hen ad vejen er det ens egen fortjeneste, hvor man er i livet, og hvordan man kommer i mål med forskellige ting. Det er det bestemt også for mig med musikken. Jeg har nogle mål og drømme, for hvad jeg gerne vil opnå inden for det musiske, samtidig med jeg også “bare” vil dele glæden ved musikken, med dig som lytter med.
Det kræver arbejde, at nå dertil hvor jeg er idag. Det er ikke sket fra den ene dag til den anden, foreløbig har processen varet 2 år og nogle måneder 😉
Før jeg sætter mig, med harmonikaen, og trykker “start streaming”, så ligger der timers af forberedelse. Så den time jeg spiller for dig, hvor det måske ser let og ubesværet ud, den time kan jeg sagtens have brugt rigtig lang tid på at forberede/øve 🙂
Jeg vil bede dig huske det, når du sidder og lytter til en musiker som spiller live. Den som sidder og spiller har brugt timer, uger, dage, på at kunne levere den oplevelse som du modtager 🙂
Jeg øver mig stadig i mange ting. At få kigget ind i kameraet, at skabe kontakt til mine seere på skærmen, at lære nye sange osv. Men jeg elsker det, og derfor så fortsætter jeg min “mission” med at “udbrede glæden ved musikken”.
Når alt dette så er sagt, så er dig der følger mig, dig der hjælper mig med noder/akkorder, dig der hjælper med lyd, dig der deler min musik, dig der spiller min musik og dig der bakker mig op, også en del af min succes.
TAK for din støtte og opbakning 🙂

Dette var lidt tanker, fra mig, i denne uge.
Kaffemik er flyttet fra søndag til lørdag. Jeg skal nemlig med VHO ud at spille på søndag (ikke offentlig arrangement), men Kaffemik – det skal du ikke snydes for 🙂

Hold dig munter til vi ses på skærmen.

Musiske Hilsner
AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show